ΜΟΔΑ: Yellow Color

 ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΣ ΚΟΝΔΥΛΟΠΟΥΛΟΥ

Το κίτρινο χρώμα έχει αυτή την εποχή την τιμητική του. Είναι πολύ φωτεινό χρώμακαι τραβάει την προσοχή περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο. Στους ανθρώπους που αγαπούν την φύση το κίτρινο τους παραπέμπει στον ήλιο, στις μέλισσες, στους κρόκους και στα λεμόνια. Στον δικό μας κόσμο είναι το χρώμα της ευτυχίας και της αισιοδοξίας, του φωτός και της δημιουργικότητας, του ήλιου αλλά και τις άνοιξης.

Αν είναι η πρώτη φορά που θα εντάξετε στην γκαρνταρόμπα σας το συγκεκριμένο χρώμα επιλέξτε μία απαλή απόχρωση και συνδυάστε τη με ένα jean. Μπορείτε να επιλέξετε κίτρινα αξεσουάρ , μια τσάντα που θα συμπληρώνει την εμφάνιση σας ή ένα υπέροχο ζευγάρι παπούτσια, τακούνια ή πέδιλα.

Οι παστέλαποχρώσεις έχουν κατακλύσει τους λογαριασμούς των fashionistas. Αυτός ο τόνος του κίτρινου είναι πιο «ήσυχος» οπότε μπορεί πολύ εύκολα να κυριαρχήσει. Για μια safe εμφάνιση επιλέξτε ένα pastelyellowdress μαζί με μαύρα ή λευκά αξεσουάρ.

Το έντονο κίτρινο από την άλλη είναι μία πολύ καλή επιλογή για να αποδυναμώσετε το μαύρο και να συνεχίσετε να το φοράτε και κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών. Μπορείτε να το προσθέσετε σαν αξεσουάρ σε ένα totalblackoutfit.