Φενέρμπαχτσε: Έβαλε στο στόχαστρο τον Παπασταθόπουλο

O Σωκράτης Παπασταθόπουλος έχει μπει στο “ψυγείο” από τον Μικέλ Αρτέτα, που τον έχει αφήσει εκτός της λίστας των παικτών που έχει δηλώσει η Άρσεναλ για τους αγώνες της σε Premier League και Europa League, αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν εξακολουθεί να ενδιαφέρει αρκετούς ευρωπαϊκούς συλλόγους.

Μία από αυτές εμφανίζεται να είναι η Φενέρμπαχτσε, με την εφημερίδα “Fanatik” να αναφέρει πως η Φενέρμπαχτσε επιθυμεί να προχωρήσει στην ενίσχυση της αμυντικής γραμμής της στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο και πως το τελευταίο όνομα που προστέθηκε στη λίστα των υποψηφίων της είναι αυτό του Sokratis.

“0 32χρονος στόπερ θα αφήσει την Άρσεναλ τον Ιανουάριο. Ο πρόεδρος Αλί Κοτς είχε συνάντηση μαζί του όπου συζήτησαν για το ενδεχόμενο μεταγραφής κατά τη διάρκεια πρόσφατης επίσκεψής του στο Λονδίνο.

Επιπλέον, ο Παπασταθόπουλος είναι ένας παίκτης τον οποίο θέλει στην Φενέρ και ο ποδοσφαιρικός διευθυντής της ομάδας, Εμρέ Μπελόζογλου”, αναφέρει το δημοσίευμα για το μπάσιμο της ομάδα της Κωνσταντινούπολης για τον έμπειρο σέντερ μπακ.