Πυροβολισμοί στον Άλιμο – Ποιος έμενε στην πολυκατοικία

Πυροβολισμοί στην οδο Κουμουνδούρου στον Άλιμο. Στο σημείο ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Έξι οπές στην πρόσοψη πολυκατοικίας επί της οδού Κουμουνδούρου στον Άλιμο και ισάριθμους κάλυκες εντόπισαν το πρωί της Τρίτης αστυνομικοί που μετέβησαν στο σημείο έπειτα από τηλεφώνημα κατοίκου της περιοχής.

Είχε προηγηθεί το βράδυ της Δευτέρας τηλεφώνημα στην Αστυνομία με αναφορές για πυροβολισμούς. Στην περιοχή έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις αλλά δεν εντόπισαν ούτε ανθρώπους ούτε φαίνονταν λόγω της περασμένης ώρας οι οπές στον τοίχο της πολυκατοικίας.

Ωστόσο σήμερα το πρωί, κάτοικος βρήκε τους κάλυκες και εντόπισε τις οπές στην πολυκατοικία και αμέσως κάλεσε την αστυνομία. Στο σημείο μετέβησαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, περισυνέλεξαν τα στοιχεία και διερευνούν το περιστατικό για να εξακριβώσουν τι ακριβώς έχει συμβεί.

Ποιος έμενε στην πολυκατοικία

Στπ διαμέρισμα του 3ου ορόφου που έχει δεχθεί σφαίρες φέρεται να κατοικεί έναν ζευγάρι συνταξιούχων, ωστόσο στην πολυκατοικία φέρεται να διαμένει και ένας αστυνομικός.

Όμως, το διαμέρισμά του είναι σε άλλο όροφο και σε άλλο σημείο από αυτό που κατέληξε η βολίδα.

Παρ’ όλα αυτά, οι αξιωματικοί του τοπικού τμήματος ασφαλείας εξετάζουν και αυτό το γεγονός ως κίνητρο του αγνώστου που πυροβόλησε, εάν βέβαια, όπως ανέφεραν στο Sputnik, δεν πρόκειται για τυχαίο περιστατικό που δεν είχε ουσιαστικά στόχο.

Αυτή τη στιγμή, οι αξιωματικοί της ασφάλειας αναζητούν οπτικό υλικό από κάμερες της περιοχής μήπως και εντοπίσουν αυτόν που πυροβόλησε.