Δολοφονία γυναίκας στην Αγία Βαρβάρα! Αναζητούν τον πρώην σύζυγο

Μια γυναίκα βρέθηκε βαρύτατα τραυματισμένη έξω από το σπίτι της στην Αγία Βάρβαρα Αττικής. Η 64χρονη εντοπίστηκε από περαστικούς που ειδοποίησαν άμεσα την Αστυνομία.

Η γυναίκα έφερε σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες τραύματα στο κεφάλι. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο και η αστυνομία και παρέλαβε την 64χρονη γυναίκα. Το ασθενοφόρο τη μετέφερε στο πλησιέστερο νοσοκομείο όπου και κατέληξε. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι η 64χρονη ήταν διαζευγμένη και έχει μια κόρη.

Οι αρχές κάνουν λόγο για δολοφονία χωρίς ακόμα να έχουν εικόνα για το ποιος μπορεί να είναι ο δράστης.

Η οδός Αιόλου και Πραξιτέλους στην Αγία Βαρβάρα όπου έγινε το έγκλημα αποκλείστηκε από την Αστυνομία και από σήμερα θα αρχίσει να παίρνει καταθέσεις από το οικογενειακό της περιβάλλον.
Πηγή: newsit.gr

Πληροφορίες της ΕΡΤ ανέφεραν ότι υπάρχει και βιντεοληπτικό υλικό που εξετάζουν οι Αρχές. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η γυναίκα ήταν διαζευγμένη και είχε μια κόρη.

Τι είπε η γειτόνισσα της 64χρονης

Όπως είπε, μιλώντας στον ΑΝΤ1, μια γειτόνισσα, “η κόρη μου άκουσε κάτι σαν βεγγαλικά αλλά δεν ήταν πολύ δυνατά. Είδαν μια γυναίκα κάτω και είχε αίματα. Εκείνη την ώρα ανέπνεε η γυναίκα. Και μετά ενημερωθήκαμε από την Αστυνομία ότι πέθανε”. Όπως είπε η ίδια, “τρελαθήκαμε… Έχουμε πάθει σοκ… σοκ”.
Πηγή:enikos.gr

Τον σύζυγό της εξηντατετράχρονης γυναίκας αναζητούν οι αστυνομικές αρχές ως τον άνθρωπο που πυροβόλησε και σκότωσε τη γυναίκα έξω από το σπίτι της, το βράδυ της Πέμπτης.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, η εξηντατετράχρονη με τον πρώην άντρα της είχαν οικονομικές διαφορές και συχνά διαπληκτίζονταν με κυριότερο λόγο ένα διαμέρισμα το οποίο ο πρώην σύζυγός ήθελε να γράψει στην κόρη του από προηγούμενο γάμο.

Πηγή: huffingtonpost.gr