Τ΄Ακούσαμε, το Γράφουμε και Ευθύνη δεν Έχουμε!

Sotiris Delis is with Whia Padee

Μετά από απραξία δυο χρόνων είδα σήμερα μέσω αναρτήσεων στο FB πως άρχισε το συνέδριο της ΠΑΔΕΕ στην Αθήνα.
Η φυσική παρουσία της Β Αμερικής, που αποτελεί σχεδόν τον κύριο κορμό της ΠΑΔΕΕ των πέντε ηπείρων, όπως στα χρόνια μου την είχα συνηθίσει, είναι φέτος αυτή που δίνει το χρώμα του συνεδρίου.
Ελπίζω η Ευρώπη, η Αυστραλία, η Αφρική και η Ν Αμερική να μπορέσουν να συμμετάσχουν στο συνέδριο μέσω Zoom και ότι οι συζητήσεις θάναι για το καλο της Πατρίδας και της Ομογένειας.
Μέχρι τώρα από τις αναρτήσεις που έχω δει είναι συμμετοχές σε γιορτές, τραπεζώματα και χειροκροτήματα με μετάλλια και τιμές από την ΠΑΔΕΕ στην Κυβέρνηση και το αντίθετο.
Θα περιμένω με αγωνία από τους πρώην συναδέλφους μου μεταξύ άλλων εκτός των ανωτέρω να διαβάσω στα ελληνικά ΜΜΕ εάν έγινε και λόγος για το δικαίωμα της ψήφου των Ομογενών και ευχής έργον ένα συνεδριακό ψήφισμα για το πρόβλημα αυτό.
Το δικαίωμα της ψήφου στην Ομογένεια είναι κατά την δική μου εκτίμηση ο Γόρδιος δεσμός και η λύση του σε όλη την υπόθεση θα αποτελέσει την πραγματική αναγνώριση της Μητρόπολης στις υπηρεσίες του παγκόσμιου ελληνισμού για την πατρίδα.
Καλή επιτυχία στο Συνέδριο!