Τ΄Ακούσαμε, Το Γράφουμε και Ευθύνη δεν έχουμε

  • Για το άρθρο μας με τίτλο “Οι Επαφές των Αξιωματούχων με την Ομογένεια μία άλλη Θλιβερή Ιστορία” προκάλεσε τα σχόλια πολλών αναγνωστών μας. Άλλοι μας είπαν ¨γειά στην πένα σου” και άλλοι ¨λίγα τα είπες”.

 

  • Άλλοι, όπως ο Νίκος Παπαδόπουλος, παλαιό και διακεκριμένο μέλος της ΑΗΕΡΑ, Πρόεδρος σήμερα του Chapter AHEPA HJ10 PERIKLIS και τέως Ύπατος Κυβερνήτης της ΑΧΕΠΑ για την Ευρώπη, μας έγραψε:

<<Xρήστο,

 Η δική μου εμπειρία με τους ‘επισκέπτες’ στην Νέα Υόρκη αυτά τα ταξίδια ήταν κυρίως για τουρισμό και shopping.  Κατόπιν  ερχόντουσαν οι επισκέψεις στην τοπική κομματική τους οργάνωση και λίγο τα προβλήματα των ομογενών.  Τα ξέρεις αυτά.

Τα είπες πολύ καλά για τους επισκέπτες στην Αθήνα από το εξωτερικό.

 Καλο Σ/Κ,

 Νίκος Παπαδόπουλος>>

 

  • Ένας άλλος ομογενής εκ Βοστώνης που παρεπιδημεί τώρα στην Κρήτη, ο Μανώλης Γεροντής, μας είπε: “Εγώ ξέρω ομογενή στη Βοστώνη που έρχεται στην Ελλάδα μόνο για να φωτογραφηθεί με επισήμους και μετά περιφέρει τις φωτογραφίες στους ομογενειακούς κύκλους και παριστάνει τον μεγαλοπαράγοντα ενώ στην πραγματικότητα το μόνο που εκπροσωπεί είναι τον εαυτό του στις …φωτογραφίες“…

 

  • Ομογενής από Πολιτεία που βρίσκεται κοντά στην Πολιτεία της Νέας Υόρκης, μας έγραψε: “Και τα δύο σας άρθρα αποδίδουν την πραγματικότητα“.

 

  • Ενώ ο ομογενής πρώην βουλευτής Σουηδίας, Σωτήρης Δελής. σημείωσε κάτω από το άρθρο: “Δυστυχώς, έτσι!”. (Σημείωση ΡΗΡ: Πρόσφατα ο Σωτήρης Δελής και η οικογένειά του βρέθηκαν στην Ελλάδα, όπου βαφτίστηκε το εγγονάκι του Ρουβίμ στην Ιερά Μονή της Παναγίας της Γηροκομείτισας έξω από την Πάτρα. Να σας ζήσει!)