Ο Γιώργος Αθανασιάδης σταμάτησε τη Ρεάλ Μαδρίτης!

Ο Γιώργος Αθανασιάδης ήταν εντυπωσιακός στην αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Σέριφ στο Μπερναμπέου, καθώς πραγματοποίησε δέκα επεμβάσεις, ενώ αναδείχθηκε MVP της αναμέτρησης.

Η Σερίφ Τιρασπόλ τρέλανε όλη την Ευρώπη, καθώς επικράτησε της Ρεάλ Μαδρίτης με 2-1, αλλώνοντας το Μπερναμπέου, με βασικούς τους Γιώργο Αθανασιάδη και Δημήτρη Κολοβό.

Ο Έλληνας τερματοφύλακας ήταν εντυπωσιακός, καθώς πραγματοποίησε μια ακόμα εντυπωσιακή εμφάνιση η οποία ήταν αρκετή για να τον κάνει MVP.

Ο 28χρονος κίπερ έκανε 10 αποκρούσεις, έξι σε τελικές εντός περιοχής, ενώ απομάκρυνε μια φορά με τις γροθιές. Συνολικά είχε 48 ενέργειες στο ματς, ενώ έκανε μια αναχαίτηση επίθεσης της Ρεάλ με τα πόδια. Ο Έλληνας κίπερ σταμάτησε κάθε προσπάθεια των παικτών του Κάρλο Αντσελότι, πλήν του πέναλτι του Μπενζεμά.

Αυτό ήταν το πρώτο γκολ που δέχθηκε ο Αθανασιάδης στη φάση των ομίλων, αφού την πρώτη αγωνιστική η σταχτοπούτα Σέριφ είχε κερδίσει τη Σαχτάρ Ντόνετσκ με 2-0.

Ο Έλληνας κίπερ είχε συμβάλλει τα μέγιστα και στα προκριματικά, καθώς στις οκτώ αναμετρήσεις για τα προκριματικά του Champions League, είχε διατηρήσει ανέπαφη την εστία του στα έξι από αυτά, καθώς δέχθηκε ένα γκολ από την Αλασκέτ εκτός και ένα με τον Ερυθρό εντός.

Στα προκριματικά η Σερίφ δέχθηκε 21 τελικές στην εστία της και μόλις δύο από αυτές κατέληξαν στα δίχτυα. Η σημαντικότερη συνεισφορά του Αθανασιάδη ήταν στην αναμέτρηση με την Ντινάμο στο Ζάγκρεμπ, όπου έκανε έξι επέμβασεις και κράτησε το μηδέν. Μάλιστα αναδείχθηκε MVP και στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.