Με προβλήματα ο Αρης ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟ

Με πολλά προβλήματα έχει ξεκινήσει η προετοιμασία του Αρη ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος και του δύσκολου αγώνα με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο στις 5 Ιανουαρίου. Συγκεκριμένα εκτός από τους τρεις παίκτες που έχουν προσβληθεί από κορωνοϊό και δεν υπολογίζονται, αλλά και τον Αμπουμπακάρ Καμαρά που απουσιάζει στο Κόπα Αφρικα με την Εθνική Μαυριτανίας, ο τεχνικός του Αρη, Ακης Μάντζιος ακόμη δεν ξέρει αν θα έχει στη διάθεσή του, τους Ματέο Γκαρσία κια Φακούντο Μπερτόλιο που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών. Μάλιστα ο Ματέο Γκαρσία είχε ταξιδέψει όπως και ο Ντανιέλ Μαντσίνι στην Αργεντινή για τη γιορτή των Χριστουγέννων και αναμένονταν να αφιχθούν την Πέμπτη (30/12) στη Θεσσαλονίκη.

Από κει και πέρα εκτός από τους Λερίν Ντουάρτε και Κώστα Μήτρογλου, οι «κίτρινοι» θα επιχειρήσουν να «σπάσουν» άμεσα και το συμβόλαιο του Βόσνιου επιθετικού Ιζέτ Χαΐροβιτς που επίσης δεν πρόσφερε τα αναμενόμενα στην ομάδα τους.

Και οι τρεις αυτοί παίκτες έχουν παίξει ελάχιστα στον Αρη με χαρακτηριστικότερη την περίπτωση του Ντουάρτε που έχει αγωνιστεί μόλις 88 λεπτά σε τρία χρόνια. Ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός την πρώτη σεζόν (2019-20) αγωνίστηκε σε τρία επίσημα παιχνίδια με την Λάρισα (20′) και τον Παναιτωλικό (23′) για την κανονική διάρκεια και με τον Παναθηναϊκό (45′) για τα πλέι οφ, όταν και υπέστη ρήξη χιαστών. Συνολικά 88 λεπτά. Πέρυσι (2020-21) βρέθηκε απλά δυο φορές στον πάγκο στα τελευταία ματς των πλέι οφ με Παναθηναϊκό και ΑΕΚ, χωρίς να αγωνιστεί, ενώ φέτος ήταν στην αποστολή σε άλλα δυο ματς με Λαμία και ΑΕΚ, χωρίς επίσης να παίξει ένα λεπτό.

Πηγή:ekirikas.com