Ο Θόδωρος Ρουσόπουλος για τα δέκα χρόνια της panhellenic Post

“Θα μου επιτρέψουν οι αναγνώστες της Panhellenic Post να δώσω έναν πιο προσωπικό χαιρετισμό σε αυτήν την σημαντική επέτειο των δέκα ετών δημόσιας παρουσίας ενός πραγματικά σπουδαίου ιντερνετικού μέσου ενημέρωσης. Είμαι ίσως απο τους πρώτους με τους οποίους μοιράστηκε την σκέψη της δημιουργίας αυτής της σελίδας ο εμπνευστής και δημιουργός της αγαπητός μου φίλος Χρήστος Μαλασπίνας. Θυμάμαι ακόμη και το καφέ στο Νέο Ψυχικό που συναντηθήκαμε και μου μίλησε εν μέσω κάποιων απογοητεύσεων που προσφάτως είχε βιώσει στον πολυετή δημοσιογραφικό του βίο.

Κατά καιρούς, όταν πιά το όνειρό έγινε πράξη, τον ρωτώ πώς πηγαίνει, πώς τα καταφέρνει στον δύσκολο και τόσο ανταγωνιστικό χώρο; Και ακούω πάντοτε έναν άνθρωπο που το κύριο χαρακτηριστικό του είναι η επιμονή στον στόχο. Στόχος του η Ενημέρωση. Η σύνδεση των Ελλήνων απανταχού του πλανήτη με την μητέρα πατρίδα και εί δυνατόν και μεταξύ τους.

Τα προβλήματα, οι αγωνίες, οι ανησυχίες, οι χαρές και οι λύπες είναι κοινά. Η προσπάθεια που σήμερα κλείνει δέκα χρόνια ζωής απέδωσε. Με προσωπικό κόπο και οικονομικές δυσκολίες πολλές. Οι έχοντες την ευκαιρία να διαβάζουν τις ειδήσεις μέσω της Panhellenic Post είναι τυχεροί γιατί η ενημέρωση που τους προσφέρεται δεν κρύβει σκοπιμότητες ούτε υπόκειται σε άλλο πλην της αλήθειας συμφέρον. Χρόνια πολλά και πάντα δημιουργικά.

Θόδωρος Ρουσόπουλος

Βουλευτής Β1 Περιφέρειας Αθηνών, Νέα Δημοκρατία”