ΜΟΔΑ: Αξεσουάρ Ζώνη

Της Πέγκυ Κονδυλοπούλου

 

Ενα από τα πιο σημαντικά αξεσουάρ για να ολοληρωθεί ένα σύνολο είναι η ζώνη. Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο θηλυκό από μία λεπτή και τονισμένη μέση, ένα effect που μόνο η ζώνη μπορεί να σου χαρίσει.

Αν ψάχνεις τρόπους να μεταμορφώσεις το καθημερινό σου στύλ τότε αυτό το all time classic αξεσουάρ που όλες έχουμε στη ντουλάπα μας θα σου φανεί πολύ χρήσιμο . Μπορείς να την συνδυάσεις με όλα τα ρούχα, με φούστες, ψηλόμεσα παντελόνια, φορέματα, πουκάμισα, πουλόβερ και ζακέτες.

Αν λοιπόν αναζητάς In fashion και stylish συνδυασμούς για να φορέσεις το accessory trend της εποχής τότε παρακάτω θα βρεις ότι ψάχνεις. Στιλάτα σύνολα με ζώνη για όσες θέλουν να είνα απόλυτα ενημερωμένες! Ενα κλάσικο σύνολο, παντελόνι και top μεταμορφώνεται αμέσως σε fashionable look με μία ωραία ζώνη.

Πάνω από ενα blazer dress φόρεσε μία ζώνη και δώσε new shape. Κορσές με ζώνη και στενό παντελόνι, ιδιαίτερα θυληκό look που ξεχωρίζει. Φόρεσε ένα σορτσάκι με statement top και πρόσθεσε μία δερμάτινα large ζώνη. Το oversized σακάκι σου μπορεί να αλλάξει κίνηση αν του προσθέσεις μία ωραία δερμάτινη ζώνη. Οι φαρδιές δερμάτινες ζώνες δίνουν αμέσως fashionable ύφος στην εμφάνιση σου.

Oι ζώνες κυριάρχησαν στην συλλογή του Michael Kors για αυτή την σεζόν, ενώ δεν φοριουνται με τον παραδοσιακό τρόπο, αλλά δεμένες χαλαρά πάνω από φούστες ή φορέματα.