Πελαγοδρομεί η Ομοσπονδία Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης

Στα σχετικά θέματα της ανοικτής συζήτησης, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 29 Ιουνίου, την ημέρα δηλαδή για την οποία είχε οριστεί η Γενική Συνέλευση κατά την διάρκεια του φόρουμ των προέδρων, περιλαμβάνονται οι προτεινόμενες καταστατικές αλλαγές, όπως επίσης και η συγκρότηση μιας επιτροπής διαφάνειας, προκειμένου να ελέγξει τους συλλόγους, αλλά και μιας εξελεγκτικής επιτροπής, που θα ασχοληθεί εκ νέου με τα αποτελέσματα του οικονομικού ελέγχου της ομάδας του Κώστα Μάστορα, που ολοκληρώθηκε τον περασμένο Οκτώβριο.

Η πρόσκληση προς τους αντιπροσώπους.

Η επιτροπή αυτή, απαρτίζεται από τους κ.κ. Δημήτριο Καλαμαρά (δικηγόρο) Νικόλαο Διαμαντίδη, Κλεάνθη Μεϊμάρογλου, Ντίνο Ράλλη, Χρήστο Βουρνά και Τριανταφυλλιά Σφυροπούλου.

Η προτεινόμενη ενημερωτική συνάντηση στην ουσία – ακόμη και αν υπάρξει απαρτία – θα παρατείνει το αδιέξοδο και δεν αποκλείεται να παραπέμψει στις ελληνικές καλένδες την σύγκληση της γενικής συνέλευσης και την διενέργεια των εκλογών.

Tο πλήρες κείμενο της επιστολής προς τους τους Αντιπρόσωπους Συλλόγων Μελών της Ομοσπονδίας για την Ανοικτή Συζήτηση έχει ως ακολούθως:

Αγαπητοί Αντιπρόσωποι – Μέλη:

Η Ομοσπονδία Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης σας προσκαλεί να παραβρεθείτε σε Συνάντηση για Ανοιχτή Συζήτηση που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη,  29 Ιουνίου 2023, στις 7:00 μ.μ., στην έδρα της Ομοσπονδίας, στο Σταθάκειο Πολιτιστικό Κέντρο στη διεύθυνση: 22-51 29th Street, Astoria, NY 11105. Τα θέματα που θα τεθούν προς συζήτηση και έγκριση είναι τα κάτωθι:

Ανοιχτή Συζήτηση όπου θα δοθεί η  ευκαιρία να τεθούν ερωτήσεις καθώς και να ζητηθούν τυχόν διευκρινίσεις αναφορικά με οποιοδήποτε κεφάλαιο σχετικά με τις προτεινόμενες καταστατικές αλλαγές.

Προτάσεις για ανάδειξη Εξελεγκτικής Επιτροπής η οποία θα εξετάσει όλα τα τρέχοντα Οικονομικά στοιχεία της Ομοσπονδίας, συμπεριλαμβανομένων και αυτών των δύο τελευταίων παρελάσεων και επιπλέον, θα συνεχίσει την ανάλυση των πορισμάτων της Ανεξάρτητης Επιτροπής Ελέγχου, υπό την προεδρεία, κ. Κώστα Μάστορα.

Ανάδειξη Επιτροπής Διαφάνειας και Θεσμών της οποίας στόχος θα είναι να ελέγξει τους Συλλόγους – Φορείς της Ομοσπονδίας για διαπίστωση εγκυρότητας του κάθε Οργανισμού / Συλλόγου – Μέλους της Ομοσπονδίας.

Εάν κάποιος από τους προέδρους ή τους αντιπροσώπους δεν δύναται να παραβρεθεί, παρακαλούμε ενημερώστε τους αναπληρωματικούς του συλλόγου σας.

Επίσης, για όσους επιθυμούν να συμμετάσχουν ηλεκτρονικά μέσω τηλεδιάσκεψης ZOOM, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τους ακόλουθους συνδέσμους:

ΖΟΟΜ ΜΕΕΤΙΝG

TIME: June 29, 2023, 7:30 p.m. (Eastern Time (US & CANADA)

Join Zoom Meeting

https://us02web.zoom.us/j/81193261275?pwd=V1JxK2VrcXgva1hQQ1JlZ1ArczVxdz09

Meeting ID: 811 9326 1275

Passcode: 366215

One tap mobile

+16469313860,,81193261275# US

+16465588656,,81193261275# US (New York)

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ

 

Με στοιχεία από ekirikas,com/anamniseis.net