Ο ραδιοφωνικός εκφωνητής Χαράλαμπος Κριθάρης βραβεύτηκε από τον Πρωθυπουργό της Νέας Νοτίου Ουαλίας

Ο Πρωθυπουργός της Πολιτείας της Νέας Νοτίου Ουαλίας κ. Chris Minns και ο Πολιτειακός Υπουργός Πολυπολιτισμικότητας κ. Steve Kamper ανακοίνωσαν τους νικητές των βραβείων Premier’s Multicultural Media and Communications Awards NSW 2023, σε μια ειδική τελετή, που έλαβε χώρα στο Σύδνεϋ, την Πέμπτη, 24 Αυγούστου.

Τα συγκεκριμένα βραβεία αναγνωρίζουν τη σημαντική συνεισφορά όσων υποστηρίζουν τους διαφορετικούς πολιτισμούς και τις κοινότητες της Νέας Νοτίου Ουαλίας.

«Αυτά τα βραβεία αναγνωρίζουν τη διαφορετικότητα και συγχαίρω όλους όσοι συμμετείχαν, επειδή η παροχή πληροφοριών στη γλώσσα της κοινότητας είναι αυτό που κρατά την κοινωνία μας ισχυρή», είπε ο κ. Minns.

«Η Νέα Νότιος Ουαλίας είναι περήφανη για την ιστορία της, ως ενός εκ των πλέον επιτυχημένων μοντέλων πολυπολιτισμικής πολιτείας στον κόσμο», προσέθεσε.

Περισσότερες από 140 συμμετοχές υποβλήθηκαν για τα βραβεία, ενώ αναδείχθηκαν νικητές και φιναλίστ σε 12 διαφορετικές κατηγορίες αυτής της διοργάνωσης.

Μεταξύ των νικητών των πολυπολιτισμικών βραβείων ήταν ο Κυθήριος Χαράλαμπος Αναργύρου Κριθάρης, ευρέως γνωστός ως Harry Crethar, ο οποίος κέρδισε το Βραβείο Lifetime Achievement για το 2023.

Νωρίτερα φέτος, ο Χαράλαμπος Κριθάρης γιόρτασε τα 40 χρόνια του στην Ελληνική Ραδιοφωνία στην Αυστραλία, με ζωντανές μεταδόσεις κάθε Τρίτη στον 92.9 River FM Lismore, www.2ncr.org.au. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τον ακούν κάθε δεύτερη Τρίτη, από τις 6 έως 8 μ.μ., ώρα ΝΝΟ. Ο ίδιος ευχαριστεί όλους τους ακροατές του για την υποστήριξή τους και ιδιαίτερα τη σύζυγό του, Μαρία, που τον έχει στηρίξει στο όλο εγχείρημά του.

Περισσότερες φωτογραφίες: