Φαίη Μπακογιώργου: Στον Εισαγγελέα οι κατηγορούμενες για τη δολοφονία της

Αθήνα.- Όταν στις αρχές Οκτωβρίου 2021, μια 23χρονη κοπέλα βρίσκεται νεκρή, τυλιγμένη σε μια κουβέρτα στο στενό δρομάκι της οδού Τύχης στο κέντρο της Αθήνας, ο πατέρας της, μεταμορφώνεται σε “ντετέκτιβ” για τη δολοφονία της κόρης προσπαθώντας να βρει τον δολοφόνο του παιδιού του και τελικά να αποκαλύψει το “διαμέρισμα της κολάσεως” στην οδό Δροσοπούλου στην Κυψέλη.

Εκεί, όπου κακοποιούνταν συστηματικά η Φαίη και μια δεύτερη γυναίκα πρώην υπάλληλος της ΔΕΗ η οποία, πέθανε μυστηριωδώς, ετάφη σε άγνωστο μέρος και ο θάνατος της δεν δηλώθηκε ποτέ στην Αστυνομία. Αυτά ήταν τα κομμάτια που συνέθεταν ένα πραγματικό θρίλερ για το διαμέρισμα – κολαστήριο γυναικών στην Κυψέλη και την αινιγματική ιδιοκτήτρια του – η οποία συνελήφθη επίσης για τη δολοφονία της Φαίης Μπακογιώργου – και η οποία σύμφωνα με μαρτυρίες, εξωθούσε την κοπέλα και την υπάλληλο στην πορνεία, την επαιτεία και τα σκηνοθετημένα τροχαία ατυχήματα.

Η μήνυση που κατέθεσε τον Σεπτέμβριο του 2022, στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο κ. Νικόλαος Μπακογιώργος, πατέρας της άτυχης Φαίης, μέσα από την οποία ξετυλίγεται με στοιχεία το κουβάρι της συγκλονιστικής αυτής υπόθεσης, ήταν ένα από τα καθοριστικά σημεία που οδήγησαν μετά από δύο και πλέον χρόνια στη σύλληψη της πρώην συζύγου του, της κόρης της και της κ. Παγώνας, της ιδιοκτήτριας του διαμερίσματος στο κέντρο της Αθήνας που φιλοξενούσε τη Φαίη και την 57χρονη υπάλληλο της ΔΕΗ με τις βαρύτατες κατηγορίες της ανθρωποκτονίας με δόλο και της εμπορίας ανθρώπων. Οι κατηγορούμενες οδηγούνται σήμερα στον Εισαγγελέα προκειμένου να λάβουν προθεσμία για να προετοιμάσουν την απολογία τους.