Στη Βόρειο Ήπειρο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Αθήνα.- Με τους Έλληνες ομογενείς στη Βόρειο Ήπειρο θα συναντηθεί σήμερα το πρωί ο Στέφανος Κασσελάκης. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα πάει στις Βουλιαράτες, όπου και θα επισκεφτεί το σχολείο της περιοχής και θα καταθέσει στεφάνι στο μνημείο πεσόντων.

Αργότερα ο Στέφανος Κασσελάκης θα μεταβεί στο Γεωργουτσάτι της Βορείου Ηπείρου όπου εκεί θα έχει συνάντηση με τον δήμαρχο Δρόπολης και φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης. Στο πρόγραμμά του περιλαμβάνεται και μία στάση στη Βάνιστα, όπου θα συναντηθεί και θα συνομιλήσει με ομογενείς στο κέντρο Καλημέρα και τέλος θα πάει στο χωριό Βρυσερά.

Χθες ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε την Τετάρτη σε Φιλιππιάδα και Άρτα όπου έτυχε ιδιαίτερα θερμής υποδοχής, ενώ συνομίλησε με φορείς, καταστηματάρχες και κατοίκους στους κεντρικούς δρόμους και στο Επιμελητήριο της πόλης.

Αφού αναφέρθηκε στην πολύτιμη, – όπως τη χαρακτήρισε – προσφορά της Όλγας Γεροβασίλη, εξαπέλυσε σφοδρά πυρά κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη, λέγοντας ότι «κλεισμένος στην αλαζονεία του γυάλινου πύργου της «Μαξίμου Α.Ε.», δεν τολμά να ακούσει τους πολίτες και τις αγωνίες τους». Επίσης έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην συγκάλυψη του εγκλήματος των Τεμπών και τη συνολική καταβαράθρωση του Κράτους Δικαίου στη χώρα μας, ενώ ανέλυσε τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για ένα δίκαιο φορολογικό σύστημα.

«Δεν είναι δυνατόν ένας μεγαλοεπιχειρηματίας με μερίσματα εκατομμυρίων να πληρώνει μικρότερο φόρο εισοδήματος από έναν μισθωτό των 26.000 ευρώ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Στ. Κασσελάκης επαναλαμβάνοντας τη δέσμευση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για την κατάργηση της προκαταβολής φόρου αλλά και μείωση της φορολογίας για όσους έχουν εισόδημα κάτω από 200.000 ευρώ (και ειδικά για τα χαμηλά εισοδήματα), μέτρο που θα φέρει 100.000.000 ευρώ πλεόνασμα στα δημόσια ταμεία.