Οι Σκοπιανοί ξεπέρασαν και τους εαυτούς τους σε προκλητικότητα (VIDEO)

ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΑΛΑΣΠΙΝΑ
Με τη φόρα που έχουν πάρει και την αχαλίνωτη φαντασία που διαθέτουν, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι σε λίγο οι Σκοπιανοί θα ζητήσουν από την ελληνική κυβέρνηση να τους …αποκαταστήσει στα “δικαιώματά” τους στην Ακρόπολη και τον Παρθενώνα, που όλο και κάποιος δικός τους δήθεν πρόγονος θα τον έχει ανοικοδομήσει!

Αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν αρχή και, αν δεν αντιδράσει αποφασιστικά ο ΟΗΕ, δεν θα έχουν και τέλος στα παραμύθια τους! Είναι, φαίνεται, προαιώνιοι σαν τον Θεό που τώρα τον επικαλούνται και αυτόν διεκδικώντας το “κόπυράιτ” της Αγίας Γραφής!

Καλά διαβάσατε. Σύμφωνα με την είδηση που μεταδίδει το “Αγιορείτικο Βήμα”, οι Σκοπιανοί έφτιαξαν βίντεο όπου ισχυρίζονται ότι η Αγία Γραφή ανοίχτηκε για πρώτη φορά εκεί και τους μιλάει ο Μέγας Αλέξανδρος λέγοντας ότι βρίσκεται στο σπίτι του! Με άλλα λόγια, ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν -κατά τους Σκοπιανούς- εκτός από …”πατέρας” τους και προφήτης του Ιησού Χριστού και αγγελιοφόρος του Αποστόλου Παύλου! (Εδώ πάει το έλεος, αλλά σε μιά ανελέητη κοινωνία που ο έχων θράσος, καπατσωσύνη και ο παραμένων από κούνια ανερυθρίαστος κατισχύει, που να το βρείς;)

Το βίντεο, προβλήθηκε στο Σκοπιανό φιλοκυβερνητικό Sitel TV, και περιέχει ένα μείγμα ψευδοϊστορικών και ψευδοθρησκευτικών θεμάτων. Σε αυτό το βίντεο, η “φωνή” του Μεγάλου Αλεξάνδρου δηλώνει τον εσχατολογικό ρόλο των “ανθρώπων του” ως αγγελιοφόρος του Αποστόλου Παύλου…

Η ΡΗΡ, δίχως καμμία εθνικιστική, ρατσιστική ή όποια άλλη φυλετική “διαστροφή”, απευθύνει το ερώτημα: Αλήθεια, όλοι αυτοί (στο εσωτερικό της Ελλάδος και στο εξωτερικό) που στο όνομα του δήθεν δικαιώματος αυτοπροσδιορισμού, έκαναν τόσα χρόνια “πλάτες” στα Σκόπια, επιτρέποντάς τους να καλλιεργούν την πλάνη και την αυταπάτη για το παρελθόν τους και να ζουν με την ψευδαίσθηση ότι κοροϊδεύοντας, παραπλανώντας και παραποιώντας την Ιστορική αλήθεια μπορούν δήθεν να δημιουργήσουν “εθνική συνείδηση”, τι λένε τώρα; Δεν αντιλαμβάνονται ότι πάνω στο ψέμα και τον σφετερισμό δεν οικοδομείται η συνεργασία των λαών, δεν θεμελιώνεται η πρόοδος και δεν ευημερεί η ειρήνη και, μάλιστα, σ΄αυτήν την κρίσμη ιστορικά και τόσο ευαίσθητη περιοχή του πλανήτη;
Αντί άλλης απαντήσεως, αναδημοσιεύουμε πρόσφατη επιστολή του πρώην υπουργού κ. Νικόλαου Μάρτη προς τον Πρόεδρο των Σκοπίων.
Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΑΡΤΗ
Προς Toν Πρόεδρο της Δημοκρατίας της FYROM
Ο επιστολογράφος σας είμαι Μακεδών από το χωριό Μουσθένη του Νομού Καβάλας. Εξελέγην 7 φορές βουλευτής Καβάλας και υπήρξα βουλευτής 16 χρόνια, εκ των οποίων 12½ χρόνια Υπουργός Κυβερνήσεων του αειμνήστου Προέδρου της Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Καραμανλή και του αείμνηστου Πρωθυπουργού Γ. Ράλλη (ως Υφυπουργός Εμπορίου, Υπουργός Βιομηχανίας και Υπουργός Μακεδονίας Θράκης).
Πολέμησα κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο 7 χρόνια ως …..
Εφ. Αξιωματικός, με συμμετοχή: α) Στην Μάχη των Οχυρών Μακεδονίας-Θράκης, κατά την Γερμανική επίθεση κατά της Ελλάδος, τον Απρίλιο 1941, β) Στην Μάχη Ελ-Αλαμέιν (Αφρικής), γ) Στην Μάχη Ρίμινι (Ιταλίας), και δ) Στην Μάχη των Αθηνών τον Δεκέμβριον 1944.
Σκοπός της επιστολής μου είναι να θέσω υπόψιν σας την πρόταση για την ονομασία της FYROM, ώστε άμα λυθεί το θέμα της ονομασία της, να γίνει δεκτή ως μέλος του ΝΑΤΟ και της Ε.Ε. και να αναπτυχθούν φιλικές σχέσεις των δύο λαών μας.
Από προηγούμενη επιστολή μου με τίτλο «Αρχαιολογικοί θησαυροί της Μακεδονίας στην Οξφόρδη, ράπισμα των πλαστογράφων της Ιστορίας της Μακεδονίας», θα πρέπει να έχετε πεισθεί, ότι δεν είναι δυνατόν να έχει η Δημοκρατία σας το Ελληνικό όνομα «Μακεδονία». Ας επισημανθεί ιδιαιτέρως ότι:
1.Ο Στράβων είπε «Ελλάς ουν εστιν η Μακεδονία».
2.Τον Ιούνιο του 1992 το Συμβούλιο Κορυφής της Λισσαβώνας ομόφωνα αποφάσισε ότι θα αναγνωρίσει τα Σκόπια υπό τον όρον ότι δεν θα έχει την λέξη «Μακεδονία».
3.Ο κ. Νίμιτς που, έχει οριστεί από τον ΟΗΕ να μεσολαβήσει μεταξύ Ελλάδας και FYROM για το όνομα της FYROM, είχει δηλώσει στην Παμμακεδονική Αμερικής ότι οι Σκοπιανοί είναι σλαβικής καταγωγής.
4.Ο Καθηγητής Ιστορίας της Οξφόρδης κ. Ρόμπιν Λέιν Φοξ –ο ιστορικός σύμβουλος του Αμερικανού παραγωγού Oliver Stone στην κινηματογραφική ταινία «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» – δήλωσε σε επίσημη συνέντευξη του μετά την έκθεση Αρχαιολογικών Θησαυρών της Μακεδονίας ότι το πολιτικό μήνυμα της Εκθέσεως είναι ότι «Όσοι θεωρούν τα Σκόπια «Μακεδονία» είναι τουλάχιστον ανιστόριτοι.»
Με Εγκύκλιό του ο Πάπας Ιωάννης Παύλος, ο οποίος ανακηρύχθηκε Όσιος από το Βατικανό, ανακήρυξε το 1980 τους «γεννηθέντας στη Θεσσαλονίκη Έλληνες Αδελφούς Μοναχούς Μεθόδιο και Κύριλλο ουρανίους προστάτας της Ευρώπης». Την 22α Απριλίου 1990 ο Πάπας Ιωάννης Παύλος ομιλών στο Welehrad της Τσεχοσλοβακίας ενώπιον 700.000 πιστών προ του τάφου του Μεθοδίου, δήλωσε: «Τον ακρογωνιαίο λίθο της Ηνωμένης Ευρώπης δεν τον συναντούμε μόνο στο Μόντε Κασινό, όπου ο Άγιος Βενέδικτος αφιερώθηκε στην εδραίωση της Ηνωμένης Ευρώπης, αλλά και εδώ στη Μοραβία, όπου οι δύο Ισαπόστολοι Κύριλλος και Μεθόδιος από τη Θεσσαλονίκη της Μακεδονίας χάραξαν την Ελληνική και Βυζαντινή παράδοση στην ιστορία της Ευρώπης. Το ότι ημείς οι Σλάβοι είμαστε Χριστιανοί το οφείλουμε σε αυτούς».
Προτείνω την ονομασία «Δημοκρατία της Σλαβικής Παιονίας» ή έστω «Δημοκρατία της Παιονίας» διότι όταν οι Σλάβοι έφτασαν στην Βαλκανική, τμήμα τους εγκαταστάθηκε στην Αρχαία Παιονία. Ο Άγγλος Ιστορικός Ηamond στο βιβλίο του «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (Παράρτημα Β, σελ. 68) αναφέρει: «Η εκστρατεία της Ιλλυρίας και οι μακεδονικές δυνάμεις». «Στο Τέλος του θέρους του έτους 335 π.Χ. οδήγησε το στρατό του νότια προς την χώρα των Αγριάνων (γύρω από τη σημερινή Σόφια) και προς τους Παίονες (γύρω από τα σημερινά ΣΚΟΠΙΑ)». Επίσης:
1.Οι Παίονες δεν ήταν Έλληνες.
2.Ο Ηρόδοτος θεωρούσε τους Παίνονες παρακλάδι των Τεύκτρων της Τροίας, οι οποίοι είχαν εγκατασταθεί στην Μακεδονία πριν από την εποχή του Τρωικού πολέμου (Χάμοντ, «Ιστορία της Μακεδονίας», σελ. 120).
3.Η Παιονία βρίσκεται βορείως της Μακεδονίας (Χάρτης σελ. 175, 176, 177).
4.Ο Φίλιππος ανάγκασε τους Παίονες να γίνουν υποτελείς (Χάμοντ, «Ιστορία της Μακεδονίας», σελ. 34).
Με την ονομασία των Σκοπίων «Δημοκρατία της Παιονίας» θα ικανοποιηθούν όλοι όσοι επιθυμούν την ειρήνη στην Βαλκανική και θα παύσει η Βαλκανική να αποτελεί πυριτιδαποθήκη της Ευρώπης (η «Δημοκρατία της Παιονίας» θα γίνει μέλος του ΝΑΤΟ και της ΕΕ) και οι λαοί στις δύο γειτονικές χώρες θα ευτυχήσουν.
Κύριε Πρόεδρε, δεν σας γράφω τα ανωτέρω διότι θέλω να αναγνωρισθεί το ότι οι Μακεδόνες είναι Έλληνες, πράγμα που το φωνάζουν και οι πέτρες.
Ο Αλέξανδρος υπήρξε μαθητής του Αριστοτέλη, μετέδωσε τον Ελληνικό Πολιτισμό σε όλο τον γνωστό τότε κόσμο και είχε προσκέφαλο του το βιβλίο του Ομήρου.
1.Η Παλαιά Διαθήκη αναφέρει ότι: «Ο Έλλην Βασιλεύς θα νικήσει τον Πέρση Βασιλέα» [Προφήτης Δανιήλ, Κεφ. 8].
2.Οι Μακκαβαίοι αρχίζουν: «Ο Αλέξανδρος ο Μακεδών ο υιός του Φιλίππου ενίκησε τον Δαρείο».
3.Ο Απόστολος Παύλος επισκέφθηκε τις πόλεις της Μακεδονίας Φιλίππους, Θεσσαλονίκη και Βέροια που είχαν προ Χριστού τα αυτά σημερινά ελληνικά ονόματα. Μίλησε στα ελληνικά και έγραψε επιστολές προς Θεσσαλονικείς και Φιλιππησίους στην Ελληνική.
4.Ο Απόστολος Παύλος (ΙΖ 4, 12) στη Θεσσαλονίκη και Βέροια συνάντησε Έλληνες και Ελληνίδες, που επίστευσαν.
5.340 Καθηγητές Αμερικανικών και άλλων πανεπιστημίων έγραψαν γράμμα προς τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Ομπάμα και του ζητούν να ανακαλέσει την απόφαση του Προέδρου Μπους που ονόμασε τα Σκόπια «Μακεδονία», αγνοώντας την πάγια πολιτική των ΗΠΑ για το θέμα αυτό. Δυστυχώς ανιστόρητοι, αφελείς και ύποπτοι σύμβουλοι τον παρέσυραν και εκθέτει τον αμερικανικό λαό.
6.Το Κοράνιο έχει Κεφάλαιο «Οι Έλληνες» και ο Μωάμεθ ανέφερε τον Αλέξανδρο ως «Ζουλ Καρνέιν».
Νικόλαος Μάρτης
Πρώην Υπουργός

Δείτε το βίντεο 

 

Σχόλια Facebook

Σχολιάστε