Καταγγελία επεισοδίου στα Γραφεία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ – ΚΕΑΔ στο Παράρτημα Αργυροκάστρου

Με μία σκληρή ανάκοίνωση η Δημοκρατική Ένωση Εθνικής Μειονότητας ¨Ομόνοια” καταγγέλλει νέο κρούσμα εκφοβισμού της ελληνικής μειονότητας όταν άγνωστοι δράστες παραβίασαν και προξένησαν ζημιές στα γραφεία της Οργάνωσης ΚΕΑΔ στο Αργυρόκαστρο.

Στην ανακο΄πινωση που εξέδωσε η “Ομόνοια” τονίζεται:

“Έχουν επιλέξει λάθος δρόμο και τρόπο όσοι νομίζουν με ότι μέσα από θρασύδειλες ενέργειες τη νύχτα θα προκαλέσουν αναστολή στον αγώνα μας για τα δίκαια της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας. Το λόγο έχουμε για τις πράξεις παραβίασης και βανδαλισμών στα γραφεία της Οργάνωσης και του ΚΕΑΔ στο Αργυρόκαστρο. Ευχόμαστε να μην έχουν σχέση με την όλη αιχμηρή γλώσσα που ακραίοι κύκλοι χρησιμοποιούν εις βάρος του Ελληνισμού και της ηγεσίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ – ΚΕΑΔ.

Παρ’ όλα αυτά είμαστε σίγουροι. Μια παροιμία στα Ελληνικά λέει: «Τι κάνει νιάου – νιάου στα κεραμίδια;». Τα Γραφεία, και μάλιστα στο ίδιο κτιριακό συγκρότημα με υπηρεσία της Αστυνομίας, απλώς σε διαφορετικές αυλές οι είσοδοι, παραβιάστηκαν μάλλον το Σαββάτο το βράδυ, όταν την προηγουμένη στο Αργυρόκαστρο είχε εθνικιστική ανοιχτή συγκέντρωση η Ερυθρόμαυρη Συμμαχία.

Δεν μας φοβίζουν ούτε πρόκειται να σταματήσει η δημόσια καταγγελία της παραβίασης κάθε κανόνα δημοκρατικής συμπεριφοράς από δυνάμεις σκοτεινά χρηματοδοτούμενες και στηριζόμενες που θέλουν την συρρίκνωση και την υποτέλεια των Ελλήνων.

Απλώς έχουμε διαφορετικούς δρόμους να βαδίσουμε!”

 

 

 

Άγιοι Σαράντα 4 Μαρτίου 2013

 

Εκ του Γραφείου Τύπου και Επικοινωνίας