Σε φιλικό τουρνουά στις ΗΠΑ Ο Ολυμπιακός ανάμεσα στους κορυφαίους του κόσμου

Πειραιάς

Ο Θρύλος ανάμεσα στους κορυφαίους του κόσμου. Ο Ολυμπιακός θα λάβει μέρος στο διεθνές τουρνουά με την ονομασία «International Champions Cup 2014», το οποίο θα διαρκέσει από τις 26 Ιουλίου έως τις 4 Αυγούστου, λαμβάνει χώρα στις ΗΠΑ και παίρνουν μέρος μερικές από τις πιο γνωστές ομάδες του κόσμου.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν αντιπάλους τις Μίλαν, Ρεάλ Μαδρίτης, Ίντερ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρόμα, Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ.

Οι 8 ομάδες που συμμετέχουν στο τουρνουά θα χωριστούν σε δύο ομίλους των τεσσάρων και θα αγωνιστούν σε διάφορες πόλεις των ΗΠΑ, όπως Ντάλας, Φοίνιξ, Ουάσινγκτον, Νέα Υόρκη, Σικάγο και Ντένβερ, ενώ ο τελικός θα διεξαχθεί στο Μαϊάμι.

Η παρουσίαση του τουρνουά έγινε σήμερα στο Μαϊάμι της Φλόριντα και τους πρωταθλητές Ελλάδας εκπροσώπησε ο αθλητικός διευθυντής, Πιέρ Ισά, που δήλωσε:

«Είναι μεγάλη τιμή και υπερηφάνεια για εμάς, την ομάδα του Ολυμπιακού, το να βρισκόμαστε εδώ, ανάμεσα στις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης. Η θέση μας είναι εδώ και στόχος μας είναι το να δείξουμε την καλύτερη εικόνα για τους θεατές που θα παρακολουθήσουν τους αγώνες. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που θα βρεθούμε κοντά στην ελληνική Ομογένεια στις ΗΠΑ».

Δήλωση σχετικά με τη συμμετοχή του Ολυμπιακού στο φημισμένο τουρνουά έκανε και ο αρχηγός των «ερυθρολεύκων», Αβραάμ Παπαδόπουλος, που είπε:

«Είναι μεγάλη τιμή για την ομάδα μας το να βρεθούμε δίπλα στις κορυφαίες ομάδες του πλανήτη. Ακόμη μεγαλύτερη χαρά μας δίνει το γεγονός ότι θα βρεθούμε κοντά στους ομογενείς των ΗΠΑ. Ο Ολυμπιακός είναι τεράστιο μέγεθος και η συμμετοχή του στο ICC είναι μία ακόμη μεγάλη απόδειξη».

Από το επίσημο site της ΠΑΕ (www.olympiacos.org) θα γίνουν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες τις επόμενες εβδομάδες για το πρόγραμμα των αγώνων, αλλά και πολλά άλλα ενδιαφέροντα σχετικά με το «International Champions Cup 2014».

Παράλληλα πληροφορίες αναφορικά με τις ημερομηνίες διεξαγωγής των αγώνων και την διάθεση εισιτηρίων θα μπορεί να βρει κανείς στην διεύθυνσηwww.internationalchampionscup.com

Newsroom ΔΟΛ

ΦΩΤΟ ΠΡΩΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ: Ο Πιέρ Ισά (ο ψηλότερος, κάτω από το σήμα της Ρεάλ) κατά την παρουσίαση του τουρνουά .