Ο Νικολόπουλος “φαρμάκι” κατά Καμμένου!

Με ένα tweet… μαχαιριά ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Νίκος Νικολόπουλος εξήγησε γιατί ήταν αδικαιολογήτως απών από την ψηφοφορία για τον νέο Πρόεδρο της Βουλής και επιβεβαίωσε τη ρήξη στις σχέσεις του με τον Πάνο Καμμένο.

Ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων απουσίασε, όπως και ο πρόεδρος του κόμματος, από την ψηφοφορία στη Βουλή για την εκλογή του Νίκου Βούτση στην προεδρία της Βουλής. Και μπορεί ο Πάνος Καμμένος να έλειπε λόγω κυβερνητικών υποχρεώσεων, ο Νίκος Νικολόπουλος έλειπε γιατί απλά δεν ήθελε να πάει στη Βουλή.

Το που ήταν το έκανε γνωστό ο ίδιος μέσω twitter, με ένα tweet κατά του Πάνου Καμμένου. Είχε πάει στο μνημόσυνο του Φώτη Ανδρικόπουλου στην Πάτρα (άλλωστε στην Αχαΐα εκλέγεται ο κ. Νικολόπουλος), του νεαρού στρατιώτη που είχε πεθάνει κατά τη διάρκεια άσκησης σε πεδίο βολής του Βόλου, όταν εξερράγη όλμος.

“Αντί της Βουλής επέλεξα να είμαι στο ετήσιο μνημόσυνο ενός ήρωα” έγραψε αρχικά ο Νίκος Νικολόπουλος και στη συνέχεια επιτέθηκε στον Πάνο Καμμένο, κατηγορώντας τον πως ξέχασε τον άτυχο νεαρό. “Κακή συνήθεια η ασθενής μνήμη”.

Η επιλογή του Νίκου Νικολόπουλου που μην εμφανιστεί στη Βουλή για να ψηφίσει τον εκλεκτό της κυβέρνησης για την προεδρία της Βουλής επιβεβαιώνει πως είναι δυσαρεστημένος τόσο από το γεγονός πως δεν υπουργοποιήθηκε (ξέχασέ το φέρεται να είχε πει ο Αλέξης Τσίπρας όταν του το πρότεινε ο Πάνος Καμμένος) αλλά και για το γεγονός πως δεν προτάθηκε για αντιπρόεδρος της Βουλής.