Το κοτλέ κάνει δυνατό comeback!

ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΣ ΚΟΝΔΥΛΟΠΟΥΛΟΥ

Τα κοτλέ των 70s 80sεπέστρεψε! Αποτελεί τάση για φέτος το Φθινόπωρο.Έχει γαλλικές ρίζες οπότε πρόκειται για ένα ύφασμα από το οποίο μπορούν να δημιουργηθούν κομψά outfits. Μοιάζει αρκετά με το βελούδο, αλλά οι ραβδώσεις που έχει το καθιστούν πιο ευκολοφόρετο και μπορεί να φορεθεί με ευελιξία από το πρωί στο γραφείο, έως και την βραδινή μας έξοδο. Το μυστικό όμως για να δείχνει σύγχρονο είναι να το φορέσετε με ανατρεπτική διάθεση μακριά από τις μνήμες του παρελθόντος.

 

Επιλέξτε κομμάτια που έχουν κάποια ένταση είτε είναι σακάκι, παντελόνι ή ακόμα και σαλοπέτα. Το σίγουρο είναι πως εάν φορεθεί σωστά, αποκτά ένα επίκαιρο ύφος και ταυτόχρονα προσδίδει έναν vintage αέρα στο καθημερινό σας styling.

Από τα Pradaoversized κοτλέ παντελόνια και τις κομψές midi φούστες της NinaRicci, μέχρι τις retro δημιουργίες του οίκου Mulberry, αλλά και πιο μοντέρνες εκδοχές του κοτλέ στην πασαρέλα του MarcJacobs, το κοτλέ αναδεικνύεται σε ένα ακόμα trend, το οποίο διεκδικεί λίγη από την προσοχή μας. Είναι η καλύτερη ίσως επιλογή υφάσματος για εσένα που αγαπάς τις vintage αναφορές στο ντύσιμό σου. Προσέξτε μόνο ότι το παραμικρό σφάλμα αν υπάρχει πάνω σε αυτό το ύφασμα γίνεται άμεσα ορατό και το σιδέρωμα είναι δύσκολο.

Στην αγορά υπάρχουν αμέτρητα κομμάτια από κοτλέ ύφασμα, από κοστούμια, μέχρι αξεσουάρ και παπούτσια. Τολμήστε να κάνετε συνδυασμούς και εντυπωσιάστε!