Super League: Αυτή είναι η πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ – Μεγάλο ντέρμπι στη Νέα Φιλαδέλφεια

Άρης-ΠΑΟΚ, Βόλος – Ολυμπιακός και ΑΕΚ-Παναθηναϊκός στην πρεμιέρα των πλέι οφ.

Ολοκληρώθηκε η κλήρωση των πλέι οφ  με την ΑΕΚ στην πρεμιέρα του μίνι πρωταθλήματος να υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στην «Αγιά Σοφιά», ο Αρης τον ΠΑΟΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και ο Βόλος τον Ολυμπιακό στο Πανθεσσαλικό.

Στην πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ θα αναμετρηθούν οι δύο ομάδες που τερμάτισαν στην κορυφή της βαθμολογίας, με τον Παναθηναϊκό να ολοκληρώνει την κανονική περίοδο της Super League με 61 βαθμούς, ενώ η ΑΕΚ τερμάτισε δεύτερη με 59 πόντους.

Ο Ολυμπιακός, που πέτυχε χθες μια σπουδαία νίκη στην Opap Arena απέναντι στην Ενωση και μπαίνει με άλλον αέρα στα πλέι οφ, θα παίξει στο Πανθεσσαλικό με τον Βόλο, ενώ στο άλλο ματς της πρεμιέρας ο Αρης θα φιλοξενήσει τον ΠΑΟΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Τα παιχνίδια της πρεμιέρας θα πραγματοποιηθούν το Σαββατοκύριακο (18-19/3), ενώ μετά θα υπάρξει διακοπή για τους αγώνες των εθνικών ομάδων και τα πλέι οφ θα συνεχιστούν το διήμερο 1-2 Απριλίου. Η δεύτερη στροφή των φετινών πλέι οφ περιλαμβάνει τα εξής παιχνίδια: Ολυμπιακός – Αρης, Παναθηναϊκός – Βόλος και ΠΑΟΚ – ΑΕΚ.

Δείτε ΕΔΩ αναλυτικά όλο το πρόγραμμα των πλέι οφ της Super League.

Υπενθυμίζουμε τη βαθμολογία με την οποία μπαίνουν στα πλέι οφ οι ομάδες: