Το νέο Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Νέας Ιερσέης

Από αριστερά διακρίνονται οι Δρ. Ηλίας Ηλιάδης, Ανδρέας Κωμοδρόμος, Δρ. Πάνος Σταυριανί- δης και Αναστάσιος Ευστρατιάδης, στο περιθώριο των διαδικασιών για το νέο Δ.Σ. Πηγή: Facebook: EvAngelo Athens Athanasopoulos

 

Νέα Ιερσέη. Συστάθηκε σε Σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο στην Ομοσπονδία Ελληνικών Σωματείων Νέας Ιερσέης, όπως προέκυψε μέσα από τις πρόσφατες διεργασίες, που προβλέπονται από το καταστατικό.

Ειδικότερα, πρόεδρος του νέου Δ.Σ. είναι ο Δρ Πάνος Σταυριανίδης, ο οποίος πλαισιώνεται από τον Εκτελεστικό Αντιπρόεδρο, Τομ Παπαδημητρίου. Στη συνέχεια, αναδείχθηκαν οι αντιπρόεδροι Κεντρικής Νέας Ιερσέης (Δημήτρης Αρχοντούλης) και Βορείου Νέας Ιερσέης (Δέσποινα Κολοκυθά), ενώ καθήκοντα αντιπροέδρου Δημοσίων Σχέσεων ανέλαβε ο Δημήτρης Κοντολιός.

Παράλληλα, στη θέση του Γραμματέα εξελέγη ο Βασίλης Κούσιας, Ταμίας αναδείχθηκε ο Μηνάς Αντωνίου, ενώ τη σύνθεση του Δ.Σ. συμπληρώνουν, με την ιδιότητα του μέλους, οι Αγγελική Χιώνη και Νικήτας Ταμπάκης.

Εκδήλωση για την 25η Μαρτίου

Ο Δρ Πάνος Σταυριανίδης θα είναι ο κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση έπαρσης της ελληνικής σημαίας για την επέτειο της 25ης Μαρτίου στη Νέα Ιερσέη, η οποία και είναι προγραμματισμένη για την προσεχή Κυριακή 26 Μαρτίου, στις 2 το μεσημέρι, στην Πυροσβεστική Υπηρεσία του Ινγκλγουντ Κλιφς (475 Sylvan Ave, Englewood Cliffs, NJ 07632).

Χαιρετισμό θα απευθύνει ο δήμαρχος του Ινγκλγουντ Κλιφς, Μάριο Κράνιατς (Mario Kranjac), όπως επίσης και ο πρόεδρος του Τομέα 285 του Μπέργκεν, Δρ Πίτερ Χίλαρης (Dr. Peter Hilaris).

Πηγή:ekirikas.com