ΑΕΚ: Φουλάρει για την αγορά του Πινέδα!

Αθήνα.- Αισιόδοξα τα μηνύματα από τις ενέργειες της ΑΕΚ για την απόκτηση του Ορμπελίν Πινέδα από τη Θέλτα, με τις προσπάθειες για την αγορά του να έχουν ενταθεί τις τελευταίες ώρες!

Εδώ και εβδομάδες, όπως είχατε διαβάσει, η υπόθεση του Ορμπελίν Πινέδα για την ΑΕΚ έχει ανοίξει για τα καλά με την Ένωση να είναι αποφασισμένη να διατηρήσει τον 27χρονο διεθνή Μεξικανό χαφ.

Στο Gazzetta είχαμε καταγράψει όλα τα δεδομένα αναφορικά με την περίπτωση του Πινέδα, για τον οποίο, όπως είχε τονίσει και ο Δημήτρης Μελισσανίδης, θα γινόταν προσπάθειά απόκτησής του από τη Θέλτα, ενώ την ίδια στιγμή είχατε ενημερωθεί και για τα «θέλω» της ομάδας του Βίγο.

Μεξικανικό δημοσίευμα που υπογράφει ο Σέσαρ Λουίς Μερλό τα ξημερώματα της Παρασκευής φέρνει την ΑΕΚ κοντά στην αγορά του Πινέδα, τονίζοντας ότι οι συζητήσεις με τη Θέλτα βαδίζουν σε καλό δρόμο και πως η συμφωνία είναι πιθανό να κλείσει πολύ σύντομα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Gazzetta το οριστικό deal δεν είναι τόσο κοντά όσο το παρουσιάζει το δημοσίευμα από το Μεξικό, ωστόσο αυτό που προκύπτει είναι ότι τις τελευταίες ώρες οι επαφές της ΑΕΚ με το ισπανικό κλαμπ για τον Πινέδα έχουν ενταθεί!

Η ΑΕΚ φουλάρει για την αγορά του από τη Θέλτα κάνοντας σημαντική προσπάθεια για να αποκτήσει το 100% των δικαιωμάτων του, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, σε μια υπέρβαση για έναν παίκτη που θέλει να κρατήσει πολύ ο Ματίας Αλμέιδα στο ρόστερ!

Τα μηνύματα που έρχονται είναι αισιόδοξα, οι διαπραγματεύσεις φαίνεται πως έχουν κορυφωθεί, και η ΑΕΚ έχει μπει δυναμικά για να κάνει δικό της τον Πινέδα. Σε αυτό φυσικά σύμμαχος είναι και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, ο οποίος, όπως ήταν γνωστό, έχει ως προτεραιότητα να παραμείνει στην ΑΕΚ με τον Αλμέιδα και να παίξει στην Ευρώπη.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή ο Πινέδα είναι με την Εθνική του ομάδα και ετοιμάζεται να ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του στο Gold Cup 2023, το οποίο θα λάβει χώρα ως τις 16 Ιουλίου. Κάτι που σημαίνει ότι σε περίπτωση που το Μεξικό φτάσει μακριά στη διοργάνωση, όπως αναμένεται, τότε ο «Όρμπε», εφόσον επιτευχθεί η συμφωνία, θα είναι διαθέσιμος για την ΑΕΚ μετά το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Πηγή: Gazzetta.gr