ΜOΔΑ: Eye Contact

Της Παναγιώτας Κονδυλοπούλου

Τα γυαλιά ηλίου είναι ένα αξεσουάρ που φοράμε όλο τον χρόνο. Ζώντας στην όμορφη χώρα μας με τον άπλετο ήλιο μπορούμε να πούμε ότι το καλοκαίρι ειδικά, τα γυαλιά ηλίου έχουν λίγο παραπάνω την προσοχή μας. Πολλές γυναίκες έχουν περισσότερα από ένα ζευγάρι. Για να δούμε ποιες επιλογές έχουμε φέτος.

Καλοκαίρι χωρίς χρώμα δεν γίνεται! Έτσι λοιπόν, σκελετοί και τζάμια με χρώμα αποτελούν μια πρώτη επιλογή! Πράσινα, μπλε, ροζ γυαλιά ηλίου παρότι ακούγονται πολύ έντονα και τολμηρά, τελικά βγάζουν κάτι το πολύ οικείο και γοητευτικό.

Από την δεκαετία του 60 έρχονται οι σκελετοί με το “γατίσιο” τελείωμα οι οποίοι δίνουν μια ρετρό και παράλληλα στιλάτη διάθεση.

Μια άλλη επιλογή είναι τα στρογγυλά γυαλιά που σε κάνουν να νιώθεις για λίγο κάτι από Τζον Λένον και Beatles. Μικροί στρογγυλοί σκελετοί που πραγματικά είναι τόσο σικ και εντυπωσιακοί ταυτόχρονα.

Τα γυαλιά Aviators ή του πιλότου όπως τα λέμε ήταν, είναι και θα είναι στη μόδα. Είναι γυαλιά με προσωπικότητα που μόνο μια γυναίκα που είναι σίγουρη για τον εαυτό της μπορεί να τα υποστηρίξει.

Είτε προτιμάς μισό σκελετό από την πάνω μεριά, είτε προτιμάς μισό σκελετό από την κάτω μεριά, φέτος θα τα έχεις όλα και τις δύο επιλογές αλλά και σε όσο μεγάλο ή μικρό μέγεθος τα προτιμάς.

Οι επιλογές αρκετές αλλά μην ξεχνάς πως η τελική απόφαση είτε είναι γυαλιά ηλίου, είτε μυωπίας είναι ξεκάθαρα μια προσωπική επιλογή. Μπορεί κάτι να είναι στη μόδα, αλλά σίγουρα πάντα η επιλογή πρέπει να είναι κάτι που σε αντιπροσωπεύει!