Η Δόξα ήταν του… Ναπολεόνι

Μια σημαντική νίκη στην προσπάθειά του για παραμονή στην κατηγορία πέτυχε ο Λεβαδειακός που επιβλήθηκε με 2-0 της Δόξας Δράμας μέσα στο Καυτανζόγλειο με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ναπολεόνι.

Ο άσος των Βοιωτών κέρδισε το πέναλτι που μετέτρεψε σε γκολ ο Σουμπίνιο στο 12ο λεπτό ενώ σκόραρε στο 53ο λεπτό το δεύτερο γκολ της ομάδας του «σφραγίζοντας» τη νίκη.

Με τους τρεις αυτούς βαθμούς η ομάδα της Λιβαδειάς ενίσχυσε τις ελπίδες της για παραμονή στην κατηγορία, ενώ η Δόξα κάνει… σχέδια για τη συμμετοχή της τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της Β’ εθνικής. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι γηπεδούχοι έπαιζαν με 10 παίκτες από το 12ο λεπτό του αγώνα, λόγω αποβολής του τερματοφύλακα Δαύκου.

Το ματς έγειρε προς την πλευρά των φιλοξενούμενων πολύ νωρίς, καθώς στο 12ο λεπτό, όταν σε μια αντεπίθεση των Βοιωτών ο Ναπολεόνι βρέθηκε τετ α τετ με τον Δαύκο, ο οποίος τον ανέτρεψε. Ο διαιτητής έδειξε την κόκκινη κάρτα στον νεαρό τερματοφύλακα (τη θέση του κάτω από τα δοκάρια πήρε ο Ρόκα) και ο Λεβαδειακός άνοιξε το σκορ με το πέναλτι του Σουμπίνιο.

Με αριθμητικό πλεονέκτημα η ομάδα της Λιβαδειάς κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο και άρχισε να πολιορκεί την άμυνα της Δόξας για να πετύχει και δεύτερο γκολ. Στο 24ο λεπτό λίγο έλειψε να καρποφορήσει η πολιορκία αυτή, αλλά το κοντινό πλασέ του Ναπολεόνι πέρασε λίγο άουτ. Από την πλευρά της η ομάδα της Δράμας προσπάθησε να απαντήσει, αλλά οι προσπάθειές της δεν ανησύχησαν τους φιλοξενούμενους.

Στην επανάληψη το σκηνικό δεν άλλαξε με τον Λεβαδειακό να πιέζει για το δεύτερο γκολ. Το πέτυχε στο 53ο λεπτό ο (πρωταγωνιστής του αγώνα) Ναπολεόνι, ο οποίος βγήκε για μία ακόμα φορά τετ α τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα και με πλασέ «έγραψε» το 0-2.

Διαιτητής : Ανδρέας Παππάς (Αθηνών). Kίτρινες κάρτες: Σουμπίνιο, Κόρμπο. Kόκκινη:  Δαύκος.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Κατσαβάκης): Δαύκος, Γελαδάρης (71′ Κάπελ), Βέρτζος, Ρούτσης (12′ Ρόκα), Αγτζίδης, Αραβίδης, Σικαλιάς, Αμπουμπακάρι, Κυβελίδης, Στεργιανός (59′ Λεάντρο), Κουμπρόγλου.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Παράσχος): Κυριακίδης, Σουμπίνιο (83′ Βασιλείου), Φαβάλι, Ναπολεόνι, Πόποβιτς, Τομάς, Ζησόπουλος, Κόρμπος (75′ Βιάνα), Λισγάρας, Μαχαίρας, Μεντί (61′ Κουτσόπουλος).