20χρονη έσπρωξε άντρα στις ράγες του μετρό στην Νέα Υόρκη

Η αστυνομία της Νέας Υόρκης αναζητεί μια γυναίκα περίπου 20 ετών η οποία  φέρεται να σκότωσε χθες Πέμπτη έναν άγνωστο άνδρα ρίχνοντάς  τον στο μετρό, στο δεύτερο παρόμοιο περιστατικό που καταγράφεται σε λιγότερο  από ένα μήνα στην αμερικανική μεγαλούπολη.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το συμβάν σημειώθηκε λίγο μετά τις 20:00 της  Πέμπτης (03:00 της Παρασκευής ώρα Ελλάδας) στη γραμμή 7 του νεοϋορκέζικου μετρόστον σταθμό της 40ής οδού στη συνοικία Κουίνς.

Η νεαρή 20χρονη γυναίκα, η οποία σύμφωνα με αυτόπτες  μάρτυρες μονολογούσε και περπατούσε κατά μήκος της αποβάθρας, έσπρωξε τον άνδρα στις γραμμές του μετρότην ώρα που πλησίαζε ο συρμός. Το θύμα είχε γυρισμένη την  πλάτη του προς τη γυναίκα και μάλλον δεν την είδε.

Η 20χρονηκατάφερε στη συνέχεια να διαφύγει και πλέον την  αναζητεί η αστυνομία η οποία δημοσίευσε μέσω twitter ένα βίντεο από μια κάμερα  ασφαλείας όπου φαίνεται να απομακρύνεται τρέχοντας από το σημείο του συμβάντος.

Προς το παρόν, δεν είναι γνωστή η ταυτότητα του θύματος, καθώς ο άνδραςδεν είχε μαζί του κανένα έγγραφο που να πιστοποιεί την  ταυτότητά του.

Πρόκειται για το δεύτερο παρόμοιο περιστατικό που σημειώνεται στο μετρότης Νέας Υόρκης μέσα σε τέσσερις εβδομάδες.

Στις 3 Δεκεμβρίου ένας 30χρονος άνδρας έσπρωξεέναν άλλο  άνδρα, 58 ετών, στις γραμμές του μετρό αφού διαπληκτίστηκαν στην αποβάθρα του  σταθμού της Τάιμς Σκουέαρ στο Μανχάταν. Ο 30χρονος συνελήφθη και του έχουν  απαγγελθεί κατηγορίες.

Εκατομμύρια επιβάτες χρησιμοποιούν το μετρότης Νέας Υόρκης  καθημερινά. Αν και συχνά οι αποβάθρες είναι στενές, είναι σπάνια αυτού του  είδους τα περιστατικά.

Το τελευταίο παρόμοιο συμβάν είχε σημειωθεί τον Αύγουστο του 2010, όταν ένας  άγνωστος έσπρωξε μια γυναίκα 39 ετών στις  γραμμές του μετρό. Αν και χτυπήθηκε από έναν συρμό, η γυναίκα  έζησε.

Πηγή: fimes.gr