Αθλητικά Παρασκήνια, 27 Δεκεμβρίου 2013

  • Ποδοσφαιρικές διαδικτυακές γκάφες!  pics Ποδοσφαιρικές διαδικτυακές γκάφες! (pics)

    Θάνος Σαρρής – Ta Social Media έχουν εκθέσει πολλές φορές ποδοσφαριστές και με αφορμή τις “τραγικές στιγμές” του Γιώργου Κατίδη, το gazzetta.gr θυμάται 10 χαρακτηριστικές διαδικτυακές γκάφες!

  • Ποιοι προπονητές στη Σούπερ Λίγκα απολύθηκανΠοιοι προπονητές στη Σούπερ Λίγκα απολύθηκαν

    Μάκης Σταθάτος – Ο Μιλίνκοβιτς του Αρη ήταν ο τελευταίος προπονητής που έχασε τη δουλειά και το gazzetta.gr σας θυμίζει τις 13 αλλαγές προπονητών στον πρώτο γύρο της Σούπερ Λίγκας.

  • Κατίδης: «Τι μας έκανε το Τ9»Κατίδης: «Τι μας έκανε το Τ9»

    Γιώργος Βροντάκης – Ο Γιώργος Κατίδης ευχήθηκε οικογενειακές τραγικές στιγμές, όμως, το διόρθωσε και απάντησε με νέο τιτίβισμα, χρεώνοντας το λάθος στο κινητό του.

  • Βλέπουν πρόκριση του Ολυμπιακού οι ΆγγλοιΒλέπουν πρόκριση του Ολυμπιακού οι Άγγλοι

    Gazzetta team – Μια πρόβλεψη που φέρνει τον Ολυμπιακό στους “8” του Champions League κάνει αγγλικό δημοσίευμα.

  • Λούκας: «Ευτυχισμένος στον ΠΑΟΚ»Λούκας: «Ευτυχισμένος στον ΠΑΟΚ»

    Gazzetta team – Απόλυτα ευχαριστημένος από τις συνθήκες που επικρατούν στον ΠΑΟΚ, αλλά και τη ζωή στη Θεσσαλονίκη δηλώνει ο Λούκας Πέρεθ, που μίλησε και για την κλήρωση στο Γιουρόπα Λιγκ με τη Μπενφίκα.

  • «Τρελό» χρήμα για Κόκε η Γιουνάιτεντ!«Τρελό» χρήμα για Κόκε η Γιουνάιτεντ!

    Γιώργος Φραδελάκης – Πρόταση ύψους 35 εκατ. ευρώ φέρεται διατεθειμένη να καταθέσει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Ατλέτικο Μαδρίτης για τα… μάτια του Κόκε.

  • Η... μεικτή κόσμου του 2013!Η… μεικτή κόσμου του 2013!

    Γιώργος Φραδελάκης – Τους κορυφαίους παίκτης της χρονιάς ψήφισαν 300 χιλ. αναγνώστες της “Marca”, με την ιδανική ενδεκάδα να αποτελείται από τις Ρεάλ, Μπαρτσελόνα, Μπάγερν και Παρί Σ.Ζ.

  • «Ίμπρα»: «Είμαι δημοφιλέστερος ή καλύτερος;» «Ίμπρα»: «Είμαι δημοφιλέστερος ή καλύτερος;»

    Gazzetta team – Ο δημοφιλέστερος αθλητής της Σουηδίας για το 2013 ψηφίστηκε ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς από τους αναγνώστες εφημερίδας της χώρας κι έδωσε ακόμα ένα ρεσιτάλ… εγωκεντρισμού.

  • Η χριστουγεννιάτικη ποδοσφαιρική παράδοση στην Ουνιόν Βερολίνου!  vid Η χριστουγεννιάτικη ποδοσφαιρική παράδοση στην Ουνιόν Βερολίνου! (vid)

    Λευτέρης Ντανοβασίλης – Ο Λευτέρης Ντανοβασίλης γράφει για τους οπαδούς της Ουνιόν Βερολίνου και την πιο όμορφη ποδοσφαιρική χριστουγεννιάτικη παράδοση.

  • Το... μοναδικό «επίτευγμα» του Σούλη!Το… μοναδικό «επίτευγμα» του Σούλη!

    Gazzetta team – Μία ξεχωριστή επίδοση έχει στο ενεργητικό του ο Σούλης Παπαδόπουλος, αφού έγινε ο πρώτος με δύο θητείες στον Άρη μέσα στο ίδιο ημερολογιακό έτος!

    ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: http://sport.gr.msn.com/